موزه موسیقی تهران؛ آدرس و قیمت بلیط با معرفی کامل
موزه موسیقی تهران، یکی ازجذابترین جاهای دیدنی تهران و گنجینهای ارزشمند از تاریخ و فرهنگ موسیقی ایران است. این موزه، دریچهای به سوی دنیای نغمهها و آواهای زیبا است. بههمین دلیل، توصیه میکنیم در سفر به شهر تهران بازدید از این مکان را از دست ندهید. موزه موسیقی نه تنها مکانی برای نمایش سازهای نفیس است، بلکه فضایی برای تجربه و درک عمیقتر این هنر دیرینه و تأثیرگذار در طی تاریخ ایران نیز به شمار میرود.
در این موزه، بازدیدکنندگان میتوانند با سیر تحول موسیقی ایرانی از دوران باستان تا به امروز آشنا شوند، سازهای مختلف را از نزدیک ببینند، به اجرای موسیقی زنده گوش فرا دهند و در کارگاههای آموزشی شرکت کنند. موزه موسیقی تهران، با هدف حفظ و اشاعه میراث موسیقی ایران تاسیس شده و مرکزی پویا و فعال برای هنرمندان، پژوهشگران و علاقهمندان به این هنر محسوب میشود. ما در مجله گردشگری اقامت ۲۴ سعی داریم تا به معرفی کامل این بنای زیبا بپردازیم.
فهرست این مطلب
- ۱ معرفی موزه موسیقی تهران
- ۲ موزه موسیقی تهران کجاست؟
- ۳ اطلاعات بازدید از موزه موسیقی در تهران
- ۴ تاریخچه موزه موسیقی تهران
- ۵ جاهای دیدنی موزه موسیقی تهران
- ۶ کافه موسیقی تهران
- ۷ جاهای دیدنی نزدیک موزه موسیقی تهران
- ۸ رستورانهای نزدیک موزه موسیقی تهران
- ۹ هتلهای نزدیک موزه موسیقی تهران
- ۱۰ جمع بندی مطالب
- ۱۱ سؤالات متداول
معرفی موزه موسیقی تهران
موزه موسیقی در بین موزه های تهران جایگاهی متفاوت دارد. در این مکان، علاوه بر نمایشگاه آثار موسیقی، یک کافه، فروشگاه، نگارخانه هنری و آموزشگاه موسیقی نیز دیده میشود. بااینحال، اگر در زمان تمرین هنرجویان به موزه موسیقی تهران تجریش، به این موزه مراجعه کنید، ممکن است امکان تماشای تمام بخشها برایتان فراهم نشود. مدیر موزه موسیقی تهران در حال حاضر، لطیف روحانی است.
در موزه موسیقی تهران، مجموعهای از سازهای ایرانی از سراسر کشور، لوازم شخصی برخی از نوازندگان قدیمی، دستگاههای ضبط و آرشیو موسیقی خوانندگان نگهداری میشود. بااینحال، موزه نیازمند تکمیل و رفع نواقص است، چون بهویژه، نامی از بسیاری از نوازندگان و خوانندگان معاصر که در پیشرفت موسیقی ایران نقش داشتند، برده نشده و فقدان آثار و نام خوانندگان زن نیز بهشدت محسوس است. اینطور به نظر میرسد انتخاب آثار موزه، بیشتر بر اساس سلیقه شخصی و بهطور گزینشی صورت گرفته است.
لازم به ذکر است در حال حاظر پروژهای در دانشگاه هیلدسهایم برای ایجاد بانکی اطلاعاتی و دیجیتالی کردن حدود ۲۰ هزار صفحه موسیقی تولیدشده در ایران در دست انجام است. این پروژه با همکاری موزه موسیقی ایران امکانپذیر شدهاست.
موزه موسیقی تهران کجاست؟
موزه موسیقی تهران در میدان تجریش ساخته شده است. برای پیدا کردن آدرس موزه موسیقی تهران باید به میدان تجریش، خیابان شهید دربندی، سه راه تختی بروید. موزه موسیقی در کوچه نمازی، پلاک ۹ قرار دارد.
برای رسیدن به موزه می توانید از اوتوبوس و مترو هم استفاده کنید. ایستگاه مترو تجریش (خط شماره یک/تجریش-کهریزک) در فاصله یک کیلومتری از موزه قرار دارد. از ایستگاه نهایی اتوبوس تندروی خط شماره ۷ (تجریش-راهآهن) با پیادهروی، در کمتر از ۱۵ دقیقه به موزه خواهید رسید. دیگر اتوبوسها و تاکسیهایی که مقصد نهایی آنها میدان تجریش است، از سراسر شهر میتوانند شما را به موزه موسیقی تهران برسانند.
چطور خودمان را به موزه موسیقی تهران برسانیم؟
موزه موسیقی ایران، یکی از گنجینههای فرهنگی شهر تهران است. شما پس از سفر به تهران برای رفتن به این مکان میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو، تاکسی و اتوبوس استفاده کنید. برای رسیدن به موزه موسیقی تهران با مترو باید در ایستگاه متروی تجریش پیاده شوید. در فاصله یک کیلومتری ایستگاه، موزه قرار دارد. همچنین، با پیادهروی از ایستگاه انتهایی اتوبوسهای تندرو خط ۷، در کمتر از ۱۵ دقیقه به موزه خواهید رسید. سایر اتوبوسها و تاکسیهایی که به میدان تجریش میروند، نیز میتوانند شما را به موزه موسیقی تهران برسانند.
لوکیشن موزه موسیقی تهران روی نقشه
با نگاهی به نقشه، میتوانید ببینید که موزه موسیقی در شمال تهران، در محله دنج و آرام تجریش واقع شده است. موقعیت مکانی موزه به گونهای است که امکان دسترسی آسان از طریق وسایل حمل و نقل عمومی را فراهم میکند.
اطلاعات بازدید از موزه موسیقی در تهران
موزه موسیقی تهران با برگزاری کنسرتها، کارگاهها و نمایشگاههای موقت، فضایی پویا و زنده را برای علاقمندان به موسیقی فراهم میآورد. توجه کنید که عکاسی در برخی از بخشهای موزه ممکن است ممنوع باشد، بنابراین بهتر است قبل از عکاسی از قوانین موزه مطلع شوید. سایر اطلاعات بازدید موزه موسیقی ایران تهران بهصورت زیر است:
- ساعت کاری: همه روزه (بهجز جمعه و شنبه تعطیل است)، از ساعت ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر
- قیمت بلیط موزه موسیقی تهران ۱۴۰۳: نفری ۴۰ هزار تومان
- شماره تماس: ۰۲۱۲۲۲۳۱۷۰۸
تاریخچه موزه موسیقی تهران
موزه موسیقی ایران در تهران و در عمارتی دلانگیز جای گرفته که در دهه چهل، متعلق به یک طراح و سازنده بنا بوده است. این عمارت در ابتدا متعلق به مهندس سیروس سمراد بود اما درباره معمار موزه موسیقی تهران اطلاعات دقیقی در دسترس نیست. این ملک بعدها وقف شد و اکنون بهعنوان موزه موسیقی فعالیت میکند.
این گنجینه فرهنگی، با مساحتی نزدیک به ۳۶۵۰ متر مربع و زیربنایی بالغ بر ۱۴۰۰ متر مربع در ۳ طبقه، با هدف نگاهداری گنجینه موسیقی ملی، معرفی هنر و آثار پیشینیان و تجلیل از استادان و بزرگان عرصه موسیقی بنیان نهاده شد.
در سال ۱۳۷۲، سه نفر از مسئولان فرهنگی و هنری وقت به نامهای سید محمود بهشتی (مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی)، مرتضی کاظمی (مدیرعامل وقت فرهنگسرای بهمن و مشاور شرکت توسعه) و علی مرادخانی (رئیس وقت مرکز موسیقی وزارت ارشاد) طرح تاسیس این موزه را مطرح کردند سرانجام موزه موسیقی تهران در سال ۱۳۸۸ موزه در این محل افتتاح شد.
بنای فعلی موزه در سال ۱۳۵۱ ساختمانی مسکونی بود که پس از طرح تاسیس موزه موسیقی، بهدلیل تناسب محل و فضای کافی، از سال ۱۳۸۲ مورد بازسازی قرار گرفت. این موزه یکی از مرمتهای خوب و دوستداشتنی خانهای قدیمی در تهران است که با طرح احیای آن به موزه ،کاری ماندگار در راستای حفاظت از خانه های قدیمی تهران و نمایش هنر ایرانی انجام شده است.
جاهای دیدنی موزه موسیقی تهران
باغ موزه موسیقی تهران یکی از موزههای مهم و جذاب برای گردشگران علاقمند به هنر محسوب میشود. ورودی موزه موسیقی تهران بسیار چشمنواز است. در لحظه ورود به موزه با دو مجسمه روبرو خواهید شد که در حال نوازندگی به شما خوش آمد میگویند. در طبقه همکف نیز سیمهایی را میبینید که بهطور سمبولیک یاد آور سیمهای سازهای زهی است.
در بخش نمایش سازها و آلات موسیقی نیز انواع سازها در دستههای سازهای کوبهای، سازهای زهی، سازهای زهی نواحی و سازهای بادی قرار دارد. نکته جذاب و متفاوت این است که در این موزه سیستمهای هوشمندی راهاندازی شده است که میتوانید با استفاده از آنها، اطلاعات هریک از سازها را با صدای یک راوی هوشمند بشنوید.
علاوهبراین، در این بخش سازهایی که از بزرگان موسیقی و اساتید این حیطه به موزه رسیده است هم به نمایش درآمدهاند و شما میتوانید سازهای مجید کیانی و محمد رضا درویش را در بین سازها مشاهده کنید. در ادامه به معرفی سازهای موجود در گالری موزه موسیقی تهران خواهیم پرداخت.
سازهای زهی و بادی
تالار سازهای سیمی و بادی در طبقه اول سالن موزه موسیقی تهران قرار دارد و متشکل از دو قسمت است. در قسمت سازهای بادی، انواع نی، نی لبک و سوتکهای مختلف به چشم میخورد. همچنین، در این بخش مجموعهای کامل از نیهای ساده و محلی گرفته تا سازهای پیچیدهتر مانند سرنا و بالابان به چشم میخورد که هرکدام داستانی از فرهنگ و هنر مناطق مختلف ایران را روایت میکنند. بازدیدکنندگان میتوانند با مشاهده این سازها، با تنوع صداها و تکنیکهای نوازندگی در موسیقی بادی ایرانی نیز آشنا شوند.
در قسمت سازهای سیمی، سازهایی مانند انواع زه مضرابی و آرشهای مانند تار، سه تار، سنتور، کمانچه، یروتی و قیچک دیده میشود. هریک از این سازها، با طراحی منحصربهفرد و صدای دلنشین خود، نمادی از تاریخ و فرهنگ موسیقی ایرانی به شمار میروند. در حین بازدید، حتی ممکن است این فکر به ذهنتان خطور کند که اگر تمامی این سازها به یکباره به صدا در میآمدند، چه اجرای بینظیری خلق میشد.
سازهای کوبهای
سالن سازهای کوبهای موزه موسیقی تهران، یکی از پرشورترین و جذابترین بخشهای این موزه است که در طبقه همکف قرار دارد. در این سالن با مجموعهای متنوع از سازهای کوبهای از سراسر ایران، از تنبک و دف گرفته تا دهل و سنج، برخورد خواهید کرد. علاوهبراین، شما میتوانید در این بخش با تکنیکهای نوازندگی و نقش آنها در موسیقی سنتی ایران آشنا شوید. همچنین، در برخی از موارد، امکان لمس و تجربه نواختن برخی از سازها نیز فراهم است.
بازدید از سالن سازهای کوبهای موزه موسیقی تهران، فرصتی برای درک بهتر نقش ریتم و ضرب در موسیقی ایرانی و لذت بردن از تنوع و زیبایی سازهای کوبهای است. در این سالن، سازهای کوبهای بر اساس مناطق جغرافیایی و نوع کاربردشان دستهبندی شدهاند. این موضوع به بازدیدکنندگان کمک میکند تا با تنوع سازهای کوبهای در مناطق مختلف ایران آشنا شوند.
سازهای اهدایی
بخش سازهای اهدایی موزه موسیقی تهران، یکی از ارزشمندترین قسمتهای این مجموعه است که سازهای متعلق به بزرگان و اساتید موسیقی ایران را در معرض نمایش قرار میدهد. این سازها، که هرکدام راوی داستانی از تاریخ و فرهنگ موسیقی ایران زمین هستند، بهصورت هدیه یا امانت به موزه اهدا شدهاند.
در این بخش، سازهای اهدایی از هنرمندانی مانند مجید کیانی، محمدرضا درویش، کیهان کلهر، میرزا عبدالله و استاد عشقی را نیز خواهید دید که هریک طراحی منحصربهفرد خود را دارند و شما را بر سر شوق میآورند.
آرشیو صوتی و تصویری
آرشیوی صوتی و تصویری موزه موسیقی تهران حاوی مجموعهای نفیس و ارزشمند شامل ۴۲ هزار ساعت فایل صوتی و ۲۰ هزار قطعه عکس قدیمی است. همچنین، شما در این بخش میتوانید نمایشگاه تجهیزات ضبط و پخش صوت را ببینید که انواع تجهیزات نظیر دستگاههای فنوگراف، گرامافونهای کوکی، برقی، باتریدار، مخصوص خودرو، نوارهای کاست، مغناطیسی و ضبط سیمی را در معرض تماشا قرار میدهند.
شما حتی میتوانید در صورت داشتن مجموعهای گرانبها و ارزشمند از فایلهای موسیقایی، مسئولان موزه را آگاه کنید تا مجموعه شما به شکل دیجیتال در موزه ثبت شود. آرشیو موزه موسیقی از غنیترین آرشیوهای موسیقی کشور به شمار میرود و شما میتوانید اولین صفحات موسیقی تولید شده به دستور مظفرالدین شاه قاجار را نیز در این موزه مشاهده کنید.
گنجینه موزه
موزه موسیقی، به منظور صیانت و نگهداری از آثار و گنجینه موسیقی ایران، قسمت گنجینه را نیز به مجموعه خود افزوده است. در این قسمت، به گردآوری آثار، لوازم شخصی و وسایل نوازندگان و چهرههای برجسته در این حوزه پرداخته شده است. این بخش، شامل مجموعهای از یادگاریها و وسایل استادان و بزرگان موسیقی ایران است.
در بخش گنجینه، چوب رهبری ارکستر حشمت سنجری، کیف، کلاه، ساعت و بارانی علی تجویدی، وسایل شخصی و آلات موسیقی استاد عشقی، احمد عبادی، حاج قربان سلیمانی، کلنل علینقی وزیری، خاطره پروانه، تقویم رومیزی تقی مسعودیه و سنتور ملک حسین را خواهید دید.
ضبط و پخش موسیقی
در این بخش از موزه های موسیقی تهران میتوانید موسیقیهای دلنشین مختلف را با دستگاههای پخشی مثل گرامافون بشنوید و لذت متفاوتی را تجربه کنید. در این بخش از موزه، بازدیدکنندگان میتوانند دستگاههای ضبط موسیقی همچون انواع گرامافونهای کوکی، برقی، باطریدار، قابلحمل و مخصوص اتومبیل، نوارهای مغناطیسی، نوارهای کاست، دستگاه ضبط سیمی و دیگر موارد را مشاهده کنند. همچنین، جالب است بدانید که اغلب این دستگاههای موسیقی به کمپانیهای بزرگ آمریکایی و آلمانی تعلق دارد که در گذشته سازنده این دستگاهها بودهاند.
کتابخانه تخصصی
در کتابخانه موزه موسیقی با دنیای دیگری روبرو خواهید شد. بیشتر کتابهای این کتابخانه مربوط به حوزه موسیقی است و بخشی از کتابخانه نیز با کتابهای حوزه هنر و ادبیات پر شده است. مجموع کتابهای اختصاصی موجود در این موزه بالغ بر ۱۱ هزار جلد (۲ هزار جلد لاتین و ۹ هزار جلد فارسی) است.
کتابخانه موزه موسیقی تهران یکی از مناسبترین منابع در خصوص تحقیق و پژوهش دانشجویان در حوزه موسیقی محسوب میشود. اولین کتابهای اهدایی موجود در این کتابخانه متعلق به سال ۱۳۰۰ خورشیدی است. از قدیمیترین کتابهای تخصصی موسیقی میتوان به کتاب «سرودهای مدارس» نوشته استاد علی نقی وزیری، چاپ سال ۱۳۱۲ اشاره کرد.
سردیسهای مشاهیر
موزه موسیقی تهران برای آشنایی بیشتر بازدیدکنندگان با اساتید موسیقی، بخش ویژهای را به نمایش سردیس مشاهیر بزرگ موسیقی اختصاص داده است. از میان این بزرگان میتوان به افراد زیر اشاره نمود:
- ابراهیم قنبریمهر (متولد ۱۳۰۷ خورشیدی در تهران)، سازنده سازهای موسیقی مبتکرانه و از شاگردان استاد ابوالحسن صبا
- قربان سلیمانی (۱۲۹۹ – ۳۰ دی ۱۳۸۶)، نوازنده دوتار و خواننده موسیقی محلی شمال خراسان
- علیاصغر بهاری (۱۲۸۴ شمسی – ۱۳۷۴ شمسی) از استادان موسیقی ایرانی، نوازنده برجسته ساز کمانچه و دارای سابقه همکاری با فرامرز پایور، جلیل شهناز، محمد اسماعیلی و محمد موسوی، در «گروه اساتید موسیقی ایران»
- محمد مرادی معروف به شاهمیرزا مرادی (۱۳۰۷ – ۲۳ آذر ۱۳۷۶) نوازنده سرنا و از چهرههای سرشناس موسیقی لرستان
- میرزا عبدالله فراهانی (۱۲۲۲ – ۱۲۹۷ شمسی)، استاد برجسته موسیقی ایرانی و نوازنده سرشناس سهتار و تار
- کلنل علینقی وزیری ( ۱۲۶۵ – ۱۳۵۸)، موسیقیدان و آموزگار موسیقی و از پیشگامان آهنگسازی برای اجرای ارکستری موسیقی ایرانی
- احمد عبادی (۱۲۸۵ – ۱۳۷۱)، از استادان موسیقی ایرانی و نوازنده سهتار و فرزند میرزا عبدالله فراهانی
- میرزا حسینقلی فراهانی (۱۲۳۰ – ۱۲۹۴)، از نوازندگان سرشناس تار اواخر دوره قاجار
کارگاه نمایش مراحل ساخت و مرمت سازها
یکی دیگر از بخشهای آموزشی موزه موسیقی که در طبقه زیر همکف تعبیه شده است، کارگاه نمایش ساخت و مرمت ساز است. در این کارگاه میتوانید با روشهای متداول ساخت آلات موسیقی از مبتدی تا پیشرفته آشنا شوید. همچنین، میتوانید در خصوص خرید سازهای مختلف، کیفیت، رفع نواقص و معایب آلات موسیقی نیز اطلاعاتی را از افراد متخصص و مجرب موزه کسب کنید و به مشاهده مراحل ساخت و مرمت آلات موسیقی بپردازید. شما در این بخش اجازه دارید به سازها دست بزنید و حس جستجوگری و پژوهشگری خود را تقویت کنید.
کافه موسیقی تهران
کافه موزه موسیقی تهران، در مجاورت موزه موسیقی قرار دارد و با طراحی داخلی جذاب و استفاده از المانهای موسیقی، فضای دلنشین و متفاوتی را برای علاقهمندان به موسیقی و هنر فراهم کرده است. اطلاعات مربوط به کافی شاپ موزه موسیقی تهران بهصورت زیر است:
آدرس: تهران، خیابان فرشته، موزه موسیقی
شماره تلفن: ۰۲۱۲۲۶۷۲۷۸۴
ساعات کاری: ۸ صبح تا ۱۲ شب
منو:
- غذاهای اصلی (همبرگر، انواع پاستا، چیکن پارمزان با سبزیجات، رپ فیله سوخاری، استیک با سس قارچ، چیکن نودل)،
- صبحانه (سینی املت، صبحانه انگلیسی، صبحانه ایرانی، املت فرانسوی)،
- اسنکها (نان سیمست، پنکیک، وافل، کرپ موز و نوتلا، بروسکتا اسفناج، نان سیر)،
- سالادها (سالاد سزار، سالاد میکس کاهو، سالاد فتوش، سالاد کینوا)،
- نوشیدنیهای داغ (اسپرسو دبل، ریسترتو، کافه لاته، اسپرسو موراکو، کافه موکا، قهوه دمی سایفون، موکا وانیلا، قهوه دمی کمکس)،
- نوشیدنیهای سرد (آیس کافه موکا، آیس کافه لاته، شیک پینات باتر، شیک کیت کت، شیک اورئو، آب هندوانه، اسموتی آناناس و لیمو، اسموتی لیمو و نعناع، ماکتل موهیتو، اسموتی موز و بادام، آب پرتقال، آب سیب، اسموتی توت فرنگی و هندوانه، اسموتی انبه آناناس)،
- پیتزا (سیسیلی، سبزیجات)
جاهای دیدنی نزدیک موزه موسیقی تهران
موزه موسیقی در دل منطقهای فرهنگی و تاریخی واقع شده که با بناهای تاریخی و دیدنی متعدد، جذابیت زیادی برای گردشگران داخلی و خارجی ایجاد میکنند. در نزدیکی این موزه، باغها، عمارتهای تاریخی، پارکها و مراکز خرید متعددی وجود دارند. همچنین، شما میتوانید در رستورانها و کافههای اطراف موزه موسیقی تهران انواع غذاها و نوشیدنیهای خوشمزه را امتحان کنید و لذت ببرید. برخی از جاهای دیدنی تهران در اطراف این موزه، عبارتند از:
- پل طبیعت
- برج میلاد
- پارک آب و آتش
- برج شهیاد
- کاخ موزه ملت
- کاخ سعدآباد
- کاخ گلستان
- موزه جواهرات ملی
- باغ وحش ارم
- موزه دفاع مقدس
- پارک جنگلی چیتگر
- موزه سینما ایران
- غار موزه وزیری
- بوستان نهج البلاغه
رستورانهای نزدیک موزه موسیقی تهران
در نزدیکی موزه موسیقی، رستورانهای سنتی و مدرن متعددی وجود دارند که با ایجاد فضایی دلنشین و ارائه غذاهای باکیفیت و اصیل، گزینهای ایدهآل برای گردشگران به شمار میروند. بهطورکلی، تجریش منطقه غذاست و تنوع رستوران های تهران در این منطقه، به شما امکان میدهد تا با توجه به سلیقه و بودجه خود، رستوران مورد نظر را انتخاب کنید و از روزتان لذت ببرید. برخی از کافهها و رستورانهای مشهور نزدیک موزه موسیقی تهران، عبارتند از:
- کافه لئون
- رستوران دیوان
- رستوران مریم
- رستوران میرزا
- رستوران آریایی
- رستوران باغچه
- رستوران فرشته شاندیز
هتلهای نزدیک موزه موسیقی تهران
موزه موسیقی تهران، در یکی از مناطق پرتردد و گردشگرپذیر پایتخت واقع شده و بههمین دلیل، هتلهای متنوعی در نزدیکی آن قرار دارند. در اطراف موزه، هتلهای لوکس و میانرده با امکانات رفاهی مناسب وجود دارند. همچنین، بسیاری از این هتلها، رستورانها و کافههای متعددی دارند که با ارائه انواع غذاها و نوشیدنیهای خوشمزه، پذیرای مهمانان هستند.
بسیاری از هتل های تهران که در مجاورت موزه موسیقی قرار گرفتهاند، به جاذبههای گردشگری دیگر منطقه نیز دسترسی آسانی دارند و شما میتوانید بهسادگی با وسایل نقلیه عمومی یا شخصی خود به مناطق دیدنی دیگر این شهر سفر کنید. برخی از بهترین هتلهای اطراف موزه موسیقی، عبارتند از:
- هتل بانی
- هتل ویستریا
- هتل آپارتمان گلشهر
- هتل پارسیان استقلال
- هتل بوتیک توبا
- هتل آپارتمان ملل
- هتل قلب تهران
- هتل پارسیان اوین
جمع بندی مطالب
موزه موسیقی تهران، گنجینهای ارزشمند از تاریخ و فرهنگ موسیقی ایران است که با هدف حفظ و نمایش میراث غنی موسیقی ایرانی تاسیس شده و به بازدیدکنندگان اجازه میدهد بتوانند از نزدیک با انواع سازهای ایرانی، از سازهای زهی و بادی گرفته تا سازهای کوبهای، آشنا شوند. همچنین، در بخشهای مختلف موزه، مجموعهای از آثار و وسایل شخصی هنرمندان برجسته موسیقی ایران به نمایش گذاشته شده است. اگر قصد سفر به شهر تهران را داشتید می توانید اطلاعات تکمیلی بیشتری از این شهر را مجله گردشگری اقامت ۲۴ مطالعه کنید.
سؤالات متداول
معمار موزه موسیقی تهران کیست؟
از معمار موزه موسیقی تهران اطلاعات دقیقی در دسترس نیست.
مدیر موزه موسیقی تهران کیست؟
بعد از فوت علی مرادخانی (بنیانگذار و مدیر عامل سابق) مدیریت موزه موسیقی تهران به لطیف روحانی واگذار گردید.
موزه موسیقی تهران به کدام مترو نزدیک است؟
موزه موسیقی تهران در نزدیکی ایستگاه مترو تجریش قرار دارد.
ورودی موزه موسیقی تهران چقدر است؟
هزینه ورودی موزه موسیقی در سال ۱۴۰۳ برای هر نفر ۴۰ هزار تومان است.