ساخت بزرگترین هتل ایران در تبریز
اخبار گردشگری

پیشرفت ساخت بزرگترین هتل ایران در تبریز

17 اردیبهشت 1404 ۱۱46,474

تبریز- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از پیشرفت فیزیکی ۳۵درصدی عملیات اجرایی بزرگترین هتل ایران در تبریز خبر داد.

احمد حمزه زاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، ساخت این هتل هفت ستاره و بی مانند در کشور و حتی منطقه را مهمترین پروژه حوزه گردشگری آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: این مجموعه بزرگ گردشگری و اقامتی به طور کامل توسط بخش خصوصی در دست ساخت است که حجم سرمایه گذاری آن بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال است.

وی مساحت اعیانی هتل شهریار پلاس تبریز را ۹۶ هزار متر مربع اعلام و اظهار کرد: عرصه این پروژه نیز افزون بر ۷۰ هزار مترمربع مساحت دارد که چنین هتلی تاکنون در کشور و به احتمال فراوان در کشورهای منطقه ساخته نشده است.

حمزه زاده برخورداری هتل یاد شده از ۵۰۰ اتاق مطابق با استانداردهای جهانی در سطح ممتاز، تعداد ۷۰ باب سوئیت ویژه با امکانات خاص اقامتی مخصوص مقام های سیاسی که هر کدام یکهزار و ۷۰۰ مترمربع مساحت دارد، سالن های اجتماعات گوناگون با کارکردهای مختلف و محل برگزاری همایش ها با گنجایش ۲ هزار و ۸۰۰ نفری و تعداد یازده سالن مجزا با تخصص های مختلف را از دیگر امکانات بزرگترین هتل در دست ساخت کشور بیان کرد.

به گفته وی طبق اعلام سازنده می توان در مدت چهار سال آینده فازهای اصلی از این هتل را به اتمام رساند و برای ارایه خدمات به گردشگران آماده کرد.

حمزه زاده با اشاره به اینکه مساحت هتل شهریار پلاس تبریز بیشتر از کل مساحت سه هتل پارس تبریز، هتل لاله پارک تبریز و هتل شهریار یک تبریز است، تسریع در اجرای این پروژه را یکی از اولویت های محوری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی خواند که تلاش های استانداری نیز در این زمینه قابل تقدیر است.

وی ارزش و اهمیت هتل شهریار پلاس تبریز به لحاظ اقتصادی و تجاری را بسیار وسیع تر از طرح های صنعتی دانست و با تاکید بر اینکه افتتاح این پروژه می تواند بر کل اقتصاد و فرهنگ منطقه تاثیرگذار باشد، یادآور شد: با بهره برداری از این مجموعه بی مانند تبریز به قطب و کانون برگزاری همایش ها، نشست ها و مجامع مهم ملی، منطقه ای و بین المللی خواهد شد.

حمزه زاده ادامه داد: بدون تردید نقش این هتل هفت ستاره در توسعه و رونق دیپلماسی اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران فراتر از تصور خواهد بود.

وی با اشاره به تمهیدات لازم برای ایجاد فضاهای مختلف ورزشی در داخل مجموعه هتل شهریار پلاس، گفت: زمین مختلف چمن، استخرهای روباز و سرپوشیده و سالن های مختلف بدن سازی و ورزش های تیمی و انفرادی از جمله این امکانات جانبی است که برای برگزاری اردوهای مختلف تیم های ورزشی باشگاهی و رده های ملی داخلی و خارجی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: این استان با مجموع بیش از ۴۴۰ واحد اقامتی اعم از هتل، هتل آپارتمان و مهانپذیر یکی از استان های مهم و دارای بیشترین مراکز اقامتی است که برای توسعه گردشگری خارجی و بین المللی ضرورت دارد.

حمزه زاده تعداد تخت های آماده مراکز اقامتی را ۱۵ هزار تخت و تعداد هتل و هتل آپارتمان های این استان را ۹۰ واحد اعلام کرد.

وی اظهار کرد: اکنون ۲۷۵ واحد بومگردی و ۷۸ مهمانپذیر، در کنار ۲۸۹ مجتمع گردشگری و بیش از ۴۰۰ رستوران در آذربایجان شرقی وجود دارد.

منبع: ایرنا

۴.۴/۵ - (۱۲۶ امتیاز)

تعداد دیدگاهها: ۱۱

  1. محمد

    بامید توسعه اقتصادی و فرهنگی و گردشگری تبریز زیبا و دیدنی

  2. محمد

    کاش برای توسعه و رونق گردشگری سلامت و فرهنگی و تاریخی و تجاری و … فرودگاه تبریز و همچنین ناوگان هوایی و ریلی هم باید توسعه پیدا کند

  3. جعفر

    با سلام و سپاس و درود و آرزوی سربلندی .

  4. تورج

    سلام کاش می گفتید کجا در حال ساخت هست در ضمن به مقامات بگین که تبریز برای جذب توریست یک شهر بازی بزرگ سر پوشیده یک مجتمع تفریحی بزرگ یک باغ وحش بزرگ وکلی سرگرمی لازم داره که توریست بیاد و از این هتل استفاده کنه

  5. علی

    ننوشتی آدرس این هتل کجاست!

    • مسعود

      روبروی هتل پارس،اتوبان شهید کسایی تابلوشم زدم هتل هفت ستاره.گروه هتل های شهریار

  6. ژوبین بهنام

    با سلام و پاسداشت ارزش‌های فرهنگی ایران ازتمام افرادی که نیاز شدیدمان را به آماده نمودن فرهنگ ملی و اجتماعیه امت پرتلاش حاضر درصحنه و بالابردن سطح دانش تاریخیه کلیه هموطنانمان با هرریشه و نژادکه دراکثربی تردید ملت، موروثی بوجود آمده باید همه مدیران و مجریان که در حوزه های فرهنگی بطورعمومی و بدون تفکیک قدم بهینه برداشته و درادامه همچنان برمی‌دارند ابتدا بساکن فی‌مابین همین عزیزان اتفاق نظر ایجاد نمود تا بتوان پیرو ایده فرهنگسازی در جاده شخصیت‌ پردازی قابل ستایش قوم بشر تهفه ای درخور به جهانیان ارائه نمود تا با همین پسوند فرهنگی تحسین برانگیز تنها با نگاه عمیق که ازچشمان شرقیمان به هبوت لایتناهی قویترازخورشید می‌تابد ؤ انگارکن تو چنان که می‌گوییم بگیر این ریشه های پیمان بسته در طنین خاکمان را که برای دعوت تو و احساس لذت وصف نشدنی درحال ساخت بستری پرنیانی هستیم….. تبریک و سپاس در تمام سطوح به همه گان که عذت ما ودیعه ایشان باد. 🌹💕

  7. صمد سلطانی

    تبریز
    زیباترین شهر ایران می‌باشد

  8. علی محمد زاده

    امیدوارم چنین باشد اما منکه در مرند زندگی می کنم نه هتلی هست و نه حتی یک حمام که سربازان و گدایان و بیخانمان و کساییکه حمام ندارند و یا حمامشان خراب شده ویا توریستهای داخلی و خارجی از آن استفاده کنند وعلتش هم غیر بومی بودن شهردار طی ۴۰ سال گذشته میدانم

  9. حمید عبادی

    کاش آدرس این هتل را هم میگفتید که کجای تبریز در حال ساخت است.

    • علیرضا سپهری

      سلام.ادرس رو من میگم برادر اتوبان کسایی ورودی جنوبی تقریبا روبروی هتل پارس تبریز.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×