راه اندازی پرواز مستقیم مسقط–کیش
اخبار گردشگری

پرواز مستقیم مسقط–کیش از ۱۸ دی‌ماه راه‌اندازی می‌شود

15 دی 1404 ۰35

در ادامه توسعه پروازهای بین‌المللی جزیره کیش، مسیر مستقیم مسقط–کیش–مسقط از ۱۸ دی‌ماه راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این پرواز به‌صورت منظم در روزهای دوشنبه و پنجشنبه توسط شرکت هواپیمایی پارس انجام خواهد شد.

افزوده شدن این مسیر، در کنار پروازهای فعال کیش به شهرهایی مانند دبی، دوشنبه، اربیل و دیگر مقاصد عراق، گامی مهم در تکمیل شبکه ارتباطات هوایی خارجی جزیره به شمار می‌رود و می‌تواند سهم گردشگران خارجی را افزایش داده و تعاملات گردشگری با کشورهای منطقه را گسترش دهد.

راه‌اندازی پرواز مستقیم مسقط–کیش، علاوه بر رونق صنعت گردشگری و افزایش سفرهای ورودی، موجب ایجاد تحرک تازه در اقتصاد محلی و کسب‌وکارهای وابسته به گردشگری خواهد شد و نقش کیش را به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم گردشگری و حمل‌ونقل هوایی منطقه پررنگ‌تر می‌کند.

این اقدام در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای سازمان منطقه آزاد کیش و با هدف تنوع‌بخشی به مسیرهای پروازی بین‌المللی و تسهیل دسترسی گردشگران خارجی به این جزیره به اجرا درآمده است.

منبع: ایلنا

لطفا به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×