افزایش پروازهای بین‌المللی؛ کیش در آستانه جهش تازه گردشگری
اخبار گردشگری

افزایش پروازهای بین‌المللی؛ کیش در آستانه جهش تازه گردشگری

25 آبان 1404 ۰149

در آینده‌ای نزدیک، شبکه پروازهای بین‌المللی کیش توسعه قابل‌توجهی خواهد داشت. مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های جزیره کیش اعلام کرده است که پنج مسیر هوایی جدید خارجی شامل تاجیکستان، اربیل، مسقط، کویت و ایروان در مرحله نهایی برنامه‌ریزی قرار دارد و به‌زودی در فرودگاه بین‌المللی کیش عملیاتی خواهد شد.

او با اشاره به بهره‌برداری از چند پروژه کلیدی در حوزه زیرساخت‌های هوانوردی و نصب سامانه‌های نوین ناوبری، تأکید کرد که این اقدامات نقش مهمی در کاهش تأخیرها، افزایش ایمنی و ارتقای کیفیت خدمات پروازی داشته است.

به‌گفته محمدی، طی ۵۰ روز اخیر بیش از ۴۵۵ هزار مسافر وارد جزیره کیش شده‌اند؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳۱ درصد رشد نشان می‌دهد و بیانگر تقاضای فزاینده برای سفر به این مقصد گردشگری است. او افزود که با آغاز به‌کار مسیرهای جدید بین‌المللی، ظرفیت پذیرش گردشگران خارجی نیز افزایش یافته و جزیره آماده ورود به فاز تازه‌ای از توسعه گردشگری است.

لطفا به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×