نرخ بلیت قطار ۳۰ درصد افزایش یافت
از نیمه دوم تیرماه امسال قیمت بلیت قطارهای مسافری ۳۰ درصد افزایش یافت.
دبیر انجمن صنفی حملونقل ریلی مسافری با اشاره به روند تشریفات قانونی برای افزایش قیمت بلیت اظهار داشت: افزایش۳۰ درصدی نرخ بلیت برای حملونقل عمومی ریلی و جادهای در شورای عالی ترابری کشور اواسط خردادماه بررسی و در نهایت از ابتدای تیرماه به تصویب رسید.
ابوالقاسم سعیدی در خصوص علت تاخیر در تصویب و اجرا این افزایش افزود:این افزایش قیمت،یک روند سنواتی است که هر سال در خردادماه اعمال می گردد اما شرکتهای حملونقل ریلی مسافری در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور، امسال داوطلبانه تصمیم گرفتند افزایش نرخ را به تعویق بیاندازند و تمرکز خود را بر خدمترسانی به مردم معطوف کنند.
وی تأکید کرد:طی سالهای گذشته قیمت بلیت قطار متناسب با نرخ تورم افزایش نیافته و همیشه با عقبماندگی های مواجه بوده است.
سعیدی تصریح کرد که افزایش جداگانهای بابت مسیرهای یکسر خالی نخواهیم داشت و در ایام اربعین قیمتگذاری بر اساس همین مصوبه انجام خواهد شد.
منبع: ایسنا