تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور
اخبار گردشگری

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ شنبه ۷ تیر

7 تیر 1404 ۳31,816

مجید اخوان سخنگوی وزارت راه و شهرسازی: با توجه به بازگشایی فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای پروازهای داخلی، بین المللی و عبوری از آسمان ایران، به آگاهی عموم مردم شریف ایران اسلامی می‌رساند؛ به ‌منظور صیانت از ایمنی و امنیت پروازها و مسافرین گرامی، با استناد به اطلاعیه‌های هوانوردی، فضای پروازی کشور در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ روز شنبه ۱۴۰۴/۰۴/۰۷ بسته اعلام می‌شود.

از تمامی هم‌میهنان عزیز درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد، فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) خودداری نموده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

شایان ذکر است وضعیت سایر فرودگاه‌ها و فضاهای پروازی کشور همچنان تحت بررسی است و هرگونه تغییر در وضعیت عملیاتی فرودگاههای کشور و مسیرهای پروازی، از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.

سازمان هواپیمایی کشوری ضمن قدردانی از شکیبایی، همراهی و اعتماد مردم بزرگ ایران، بار دیگر بر مسئولیت خود در قبال حفظ ایمنی مسافران، امنیت پروازها و منافع ملی تأکید می‌نماید.

۳.۶/۵ - (۲۰ امتیاز)

تعداد دیدگاهها: ۳

  1. زهرا رضوی

    تو رو خدا یک کاری کنید از هند بزارند سوار شه حالام خوب نیست

    • علیرضا قانع

      سلام وقتتون بخیر
      ما فقط خبرها رو منعکس میکنیم ارتباطی به تصمیم گیری ها و موارد دیگه نداریم

  2. زهرا رضوی

    شوهرم در رفته بود مکه همه پرواز ها را بستند در هند گیر کرده تو هوا پیما نمی‌زارن سوار شه من هم مریض هستم همه حجاج آمدند فقط شوهرم نیامده چرا نمی‌زارن سوار سه از هند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×