» استان سیستان و بلوچستان » جاذبه های گردشگری چابهار » گورستان جن قبرستانی راز آلود در ایران
jen Cemetery
جاذبه های گردشگری چابهار

گورستان جن قبرستانی راز آلود در ایران

۱۰ مهر ۱۳۹۷ 10۰1,231

گاهی سفر به نقاط اسرار آمیز و وهم انگیز لذت دو چندانی از حضور در دل مکان‌های آرامش بخش را داشته و سکوت حاکم بر این گونه محل ها با سکوت آرام جنگل ها بسیار متفاوت بوده و وحشت آفرین است، گورستان جن که در استان سیستان و بلوچستان واقع شده یکی از این مکان های وحشت آفرین بوده و به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری ترسناک ایران و جهان شناخه می شود.

اگر می خواهید با گورستان جن بیشتر آشنا شوید، با وبلاگ اقامت ۲۴ همراه باشید.

 

مقاله مرتبط : ” قلعه پرتغالی ها در چابهار

مقاله مرتبط : ” روستای گردشگری دَرک چابهار با چهار نوع ساحل بکر و زیبا

 

گورستان جن
آدرس : ۵ کیلومتری بندر چابهار، روستای تیس، گورستان جن

 

گورستان ها به خودی خود محلی ترسناک و خوف انگیز به شمار می آیند و حال آنکه اینگونه محل ها ظاهری عجیب نیز داشته باشند بسیار به ترسناک بودن آن اضافه می شود.

در ۵ کیلومتری بندر چابهار و در روستای تیس، گورستانی قدیمی وجود دارد که سنگ قبر های بزرگ و غیر طبیعی داشته و بر روی آنها نیز اشکالی عجیب هک شده است.

این مکان همانند نام خود محلی ترسناک و وحشت آور بوده و مردم محلی اعتقاد دارند، اجنه مرده های خود را در این گورستان دفن می کنند.

اهالی تیس مردگان خود را در قبرستانی در نزدیکی این محل به خاک سپرده و از خاک سپاری اجساد در این گورستان همواره خودداری می کنند.

این قبرستان خاموش که بومیان آن را جن سنت و یا گورستان جن خطاب می کنند، یکی از جاذبه های ترسناک استان سیستان و بلوچستان و ایران بشمار می آید.

این قبرستان با سنگ های قبر عظیم الجثه  و عجیب بهترین و  جالبترین  مکان برای افراد ماجرا جو بوده که به گردشگری وهم انگیز و دنیا ماورا الطبیعه علاقه دارند.

مردم روستای تیس این محل را مکانی برای به خاک سپاری اجساد اجنه دانسته و معتقد هستند که از گذشته تا کنون هیچ کس انسانی را ندیده که برای تدفین اجساد خود از این محل استفاده کند و سنگ های آن را این چنین بتراشد.

 

گورستان جن
اشکال گوناگون و متفاوتی که روی سنگ قبرها تراشیده شده است

 

طبق باور مردم محلی این گور ها با چنین ابعاد و اشکال عجیب تنها می تواند متعلق به جن ها بوده و اجنه مردگان خود را در حصار این سنگ های بزرگ به خاک سپرده اند و شب هنگام بر سر خاک آنها به عزاداری می پردازند.

بومیان معتقد هستند که شب ها نباید به نزدیکی این گورستان رفته چرا که در این صورت فرد مورد نفرین جن ها قرار و به سخت ترین حالت و عذابی طاقت فرسا خواهد مرد.

یکی دیگر از مواردی که این قبرستان را رازآلود می کند قدمت آن بوده و با توجه به ابزار های موجود در زمان های بسیار دور، انسان قادر به حفر این قبر ها بر روی صخره های سنگی نبوده است. این موضوع سبب شده تا مردم محلی حفر این گورها را به غیر از انسان ها و اجنه نسبت دهند.

اما در همین حال عده ای دیگر معتقد هستند که در گذشته به دلیل جلوگیری از گزند اجساد توسط حیوانات و جانوران وحشی، مردم سختی کندن این گورها را به خود داده و در دل این سنگ ها اقدام به خاکسپاری اجساد خود کرده اند.

در خصوص تاریخچه و قدمت گورستان جن، زمان دقیقی و درستی در دسترس نبوده و به نوعی هیچ اطلاعی در این خصوص وجود ندارد.

اما شکل قبرها و سنگ های نهاده شده بر روی آنها نشان دهنده قدمت و تاریخ بسیار بالای گورستان جن است.

بسیاری از گورهای بزرگ و کوچک و عجیب گورستان جن با توجه به فرسایش و گذشت زمان، همچنان سالم باقی مانده و می توان اشکال موجود بر روی آنها را به وضوح مشاهد کرد.

گورستان جن در سال ۱۳۸۶ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

 

منبع: وبلاگ اقامت۲۴

۳/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×